søndag den 8. juni 2014

Vegetarburger med quinoabøf, ananas-mynte salsa og peanutbuttermayo

Har cravet burgers! Og nu blev det, eftersom jeg er begyndt at bage en gang om ugen. Ellers laver jeg knap nok varm mad længere, men nu fik jeg lyst til at lave quinoabøffer. Disse er lavet med udgangspunkt i denne opskrift af Jane på VeganMisjonen, og formet til bøffer istedet. De er super gode! Men giv dem nu olie nok på panden, så de bliver sprøde og ikke tørre.






































Ingredienser til to personer.


4 rugbrødsboller eller fuldkornsboller

4 quinoabøffer


Ananas-mynte salsa
1/4 ananas
2 håndfulde mynteblade
2 forårsløg
1/5 agurk

Skær ananas og agurk i små tern, snit forårsløgene og hak myntebladende fint. Blandes godt.


Peanutbutter-mayonnaise
1 tsk peanutbutter
2 tsk mayonnaise
1 tsk tamari
1 tsk agavesirup
1-2 spsk vand

Rør alle ingredienserne sammen - tilsæt vand til sidst, til du opnår den ønskede konsistens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar